HOT IRON

Class OverviewAddig tartsd a vasat a tűzbe, amíg bírod


HOT IRON

edzés súlyzókkal Az eredetileg német súlyzórudas edzésmódszert egy gyógytornászokból, orvosokból, pszichológusokból, testneveléstanárokból és szakedzőkből álló csapat dolgozta ki, ennek megfelelően tökéletes arányban tartalmazza a testünket tetőtől talpig átmozgató különféle gyakorlatokat.

HOT IRON edzés súlyzókkal
Az eredetileg német súlyzórudas edzésmódszert egy gyógytornászokból, orvosokból, pszichológusokból, testneveléstanárokból és szakedzőkből álló csapat dolgozta ki, ennek megfelelően tökéletes arányban tartalmazza a testünket tetőtől talpig átmozgató különféle gyakorlatokat.

Az edzés periodizálását a rendelkezésünkre álló négy edzésszint adja. Egyegy szakasz 8–12 hetes munkát takar, a látványos fejlődés érdekében heti két edzéssel. Ez idő alatt a Workout és Hot Iron 1-es szakaszokban felkészítheted testedet a további terhelésekre, valamint biztonságosan elsajátítod az alaptechnikát. Ezt követően pedig már csak arra kell koncentrálnod, hogy emeld a terhelést! Amikor elérkezel a ciklusok végére, újrakezdhetjük az egészet egy sokkal erősebb, definiáltabb, zsírtalanabb testtel.

Hot Iron 1.
Ugyancsak újoncoknak ajánlható, itt sajátíthatod el az alaptechnikákat. Ennek a 8–12 hetes felkészítő periódusnak a végére fokozatosan növelheted a súlyok nagyságát, ezáltal fokozva teljesítőképességedet és az izomerődet.

Hot Iron 2.
A kihívást, az újabb élményeket itt a terhelés változtatásának lehetőségén túl, az összetettebb gyakorlatok adják, az örömet pedig az egyre definiáltabb izomzat okozza.

Iron Cross
A Hot Iron legmagasabb szintje, a valódi challenge hangulatát nyújtja! Relatív nagy súlyokkal végigdolgozott, az aerobikterembe varázsolt gyúrós, pörgős edzésmódszerrel találhatod szembe magad.
Bővebb információ itt találhat:HOT IRON / BODY PUMP

Akár már 800 Ft-tól!


Class Details

hétfő, kedd, szerda, péntek
$800,00
1132 Budapest, Váci út 28.

Class Location