Május 18-án kinyitunk!


Szeretettel várjuk a sportolni vágyókat, egyelőre korlátozott nyitvatartási időben, korlátozott szolgáltatásokkal, maximális óvintézkedésekkel.

Nyitvatartás:

H-P: 7-20 óráig, SZ-V: 12-20 óráig.

Szolgáltatások:

Nyitva lesz a kondi és a kardió részleg, az öltözők és a zuhanyzók. A csoportos órák fokozatosan indulnak el, limitált létszámmal. A wellness még nem üzemel. A büfében csak palackos üdítőt és csomagolt termékeket árusítunk.

Óvintézkedések:

A recepción és az öltözőkben a szájmaszk használata kötelező.

Érkezéskor használjátok a recepción elhelyezett kézfertőtlenítőt vagy mossatok kezet a mosdóknál lévő fertőtlenítő folyékony szappannal!

Edzés közben kérjük, tartsatok egymástól legalább 1,5 méter távolságot!

Váltócipő, váltóruha és törülköző használata kötelező. Kérjük, mindenképpen hozzatok magatokkal törülközőt, mert tőlünk egyelőre nem bérelhettek, viszont a használatát ellenőriznünk kell.

A hűtő- és légcserélő berendezéseket kitisztíttattuk, fokozottan takarítunk, a gépeket és eszközöket minden éjjel fertőtlenítjük. Kérünk benneteket is, hogy használat után a gépeket ti is alaposan töröljétek le magatok után a kihelyezett fertőtlenítőszerrel.

Bérletek:

A bérleteket március 17-től egységesen felfüggesztettük. A felfüggesztett bérleteket nem indítjuk automatikusan újra, mivel a szolgáltatásokat most még csak korlátozottan tudjátok igénybe venni. Aki kéri, annak a bérletét az első belépéskor aktiváljuk, aki még várni szeretne, az napijeggyel tud bejönni.

Amint ismét teljes nyitvatartással és a megszokott szolgáltatásokkal tudunk működni, de legkésőbb június 30-án az összes bérletet újraindítjuk.

Fontos: a június 30. előtt aktivált bérleteket nem áll módunkban ismét szüneteltetni, akkor sem, ha esetleg újra be kell a termet zárni. Aki szeretne az újraindítással várni, de mégis jönne már edzeni, az napijeggyel tud belépni.

Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, forduljatok bizalommal a recepciós lányokhoz vagy írjatok nekünk emailt: info@brillfitness.hu

Hamarosan találkozunk!

Kövess minket: